MLB Timmerwerken

Timmerwerk

Wij leveren op maat gemaakt timmerwerk voor zowel binnen als buiten, waaronder dakkapellen, trappen, deuren, kozijnen en overkappingen. Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

MLB Timmerwerken

Dakkapellen

Onze dakkapellen worden geleverd met de hoogste isolatiewaardes en innovaties voor de toekomst. Dankzij onze uitgebreide ervaring in de timmerbranche weten wij hoe we de beste dakkapellen kunnen aanbieden tegen een scherpe prijs.

MLB Timmerwerken

Verbouw

Heeft u behoefte aan meer ruimte of is uw woning niet meer helemaal naar uw smaak? Bij het verbouwen zijn een strakke planning, efficiënt werken en duidelijke afspraken essentieel. Bij ons kunt u vertrouwen op deze belangrijke aspecten.

MLB Timmerwerken

Renovatie

Of het nu gaat om de binnenkant of de buitenkant, als u uw bestaande woning of bedrijfspand (deels) wilt vernieuwen, kunt u vertrouwen op onze expertise. Wij verzorgen de renovatie geheel naar uw wensen, zodat uw woning of pand weer helemaal up-to-date is.

MLB Timmerwerken

Overkappingen

Heeft u het gevoel dat er iets ontbreekt in uw achtertuin? Een opvallende toevoeging met een warme en natuurlijke uitstraling. Iets waarmee u het beste uit uw achtertuin haalt en het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven. Kies dan voor een overkapping van MLB Timmerwerken.

MLB Timmerwerken

Onderhoud

Of het nu een woning of een bedrijfspand betreft, degelijk onderhoud is van vitaal belang. Bij ons kunt u rekenen op deskundigheid, of het nu gaat om het plaatsen van nieuwe deuren, vervangen van dakgoten, vernieuwen van kozijnen of het onderhouden van gevels.